Bøker

Å begynne sin selvutviklingsreise, som går innover, inn til kjernen, der hvor man husker mer og mer om hvem man Er, er spennende. Og mange flotte mennesker har skrevet om det på forskjellige måter.

Her ser du noen eksempler på fine bøker :

 

Balsam for sjelen, en nydelig bok med fortellinger om kjærlighet, godhet, mirakler og visdom. Opprinnelsen til denne boken er fra Chicken Soup for the Soul.

 

Den synske Marcello Haugens egen lille bok » Betragtninger over en dag».
Boken har kun 63 sider, og på baksiden står følgende skrevet av professor Georg Hygen:
Denne enkle, lille boken fortjener å bli folkelesning. Den burde kunne bidra til å gjøre vårt land til et enda bedre sted å leve. Sluttordet lyder slik  << La oss begynde at arbeide paa oss selv just nu idag, og saaledes altid dette just nu, dag for dag. >>

 

 

Den niende innsikt av James Redfield

Har du ikke lest så mye innen selvutvikling- så er dette en forunderlig og flott bok å begynne med. En bok som tar deg med inn i Andesfjellene, Peru- hvor du gradvis blir vist 9 forskjellige innsikter/ forståelser om hvem vi mennesker er og hva vi kan….   ( en fin roman/ selvutviklingsbok )

 

Den ellevte innsikt- Shambalas hemmelighet av James Redfield
En fantastisk bok ( – fortsettelse av niende og tiende innsikt ) kan og leses separat. Denne boken kan leses som en roman- raskt og greit. …… fascinerende lesning og meget inspirerende.

 

Himmelske samtaler, 1,2,3 + samhørighet med Gud +  mange flere av Neale Donald Walsch
Noen liker meget godt å lese disse bøkene. Forfatteren tar deg med på en «ny» og annerledes forståelsesreise. Bøkene oppfattes som grensesprengende av mange mennesker…

 

Den som skal komme, av Kathleen McGowan.

 

 


Jeg ønsker deg et varmt lykke til på din oppdagelsesreise…..