Dine og mine …evner…!

Kjære ~guddommelige~ leser..

Jaa,  du leste riktig ……~guddommelig~ 🙂 Vi har det jo i oss ~allesammen~ …innerst i den vi er….

…… ~Lyset~ eller kall det ~Kjærlighet~ hvis det føles mer riktig …

 

Tiden virker være moden nå, til at vi skal tørre?!!!! å ta i bruk denne delen av oss selv…i liv og i hverdag…!

~ Allesammen ~ og ~ hele tiden~

 

At vi lar oss selv

  1. utforske lyset og kjærligheten i oss selv
  2. at vi lærer å virkelig bruke lyset i oss selv…
  3. at vi tørr å lytte til kjærlighetskraften som finnes dypest i oss allesammen!
  4. at vi velger å være mer av dem begge i alle våre møten med andre medmennesker!

 

Jeg har haft noen måneder / år…hvor jeg har trukkit meg tilbake fra å jobbe med healingen/kjærligheten….

I påsken var vi på tur og fredag kveld da minste barnet vårt hadde lagt seg, følte jeg gradvis et økende behov for å gå til en stor katedral som vi bodde i nærheten av. Det var messe og veldig mange mennsker hadde samlet seg. Jeg fulgte intuisjonen min og fikk etterhvert oppleve hvordan sansene mine ( … evnen min til å høre…beskjeder…fra ~Lys og kjærlighetskraften~ ) ble reaktivert. Det var så naturlig- som om det var igår jeg gjorde det sist:-) Jeg fikk erfare igjen viktigheten av å holde fokus på hjertet, og hvor stor kraft det ligger i å åpne hjertet.! Jeg fikk «se» og ble vist igjen, hvordan kraften i oss / lyset / kjærligheten….. er satt sammen av ….det feminine og det maskuline… …….Og hvordan disse samarbeider og nærer …harmoni.

Jeg fikk en beskjed…..på slutten…..

om å bruke….

evnene mine !

 

  • Evner…har vi fått …allesammen!
  • La oss bruke dem!
  • For kjærligheten og menneskligheten!

 

sunshine

 

 

 

 

 

I dyp kjærlighet

~V~