Å være sann

Forfatteren Saint-Exuperys skriver følgende om kjærlighet » Kanskje kjærlighet er det som skjer når jeg forsiktig fører deg tilbake til deg selv «.


Å bli den du virkelig er betyr at du gir deg ut på Din reise innover i deg selv – og finner din sannhet, din styrke, din opprinnelige skjønnhet og dine unike evner. Når et menneske finner frem til seg selv, finner han/hun kjærligheten i seg selv.


Hvordan ville livet blitt hvis vi hver dag sto opp og valgte godhet og kjærlighet, akkurat som vi velger bukse og genser?

Jeg hørte om en mann som pleide å ta på seg sin «kjærlighetskåpe» hver dag, før han gikk ut av huset sitt. En usynlig kåpe- som minnet ham på godheten og kjærligheten. Han prøvde å være kjærlig overfor alle mennesker og levende vesner han møtte.Jeg har laget denne websiden for å støtte deg litt på veien din inn til deg selv og all den kjærligheten som finnes i deg.

Jeg er her for å hjelpe deg …   når du skal begynne å elske deg selv…enda mer…!


Du kan for eksempel lese Dagens ord her på websiden og derfra kanskje » inspireres » til økt egenkjærlighet og nestekjærlighet. Der kan du og » ta imot healing» akkurat når det passer deg.


Mye lys og kjærlighet på veien din videre i livet, kjære skjønne medmenneske !