Velger vi kjærligheten…hele tiden.?

Hei gode deg!

La oss fordype oss enda mer i tema: kjærlighet....

Hvilket forhold har vi allesammen –  jeg og du – til

– det å være et kjærlighetsfullt menneske… hver eneste dag, time, minutt og sekund….?

Kan vi velge….til en hver tid…. å være enda mer….kjærlig….i alt vi gjør…tenker… og utstråler….?

Vet du, jeg har hatt en periode i livet mitt nå…hvor jeg jobber sammen med mennesker som til tider ikke alltid velger …det jeg elsker over allt 🙂 kjærlighet og godhet… Og jeg må innrømme at jeg har blitt påvirket av det! Jeg sa forleden dag, til min kjære her hjemme: «Det føles som om jeg har -mistet- litt av kjærligheten «…. Vi hadde en herlig lang prat om dette vakre tema … å velge kjærligheten …hele tiden…så mye vi bare «ORKER… og husker «!!!!? Det er jo sååå utrolig godt…og viktig.!

Vi kan velge…

Vi vet det er BRA…

For oss selv…og våre omgivelser…

Så la oss VELGE, å være Kjærlighet….så mange – sekunder – som mulig …hver eneste dag !

 

Jeg startet denne siden…. LIVH= LYSET i VÅRT HJERTE fordi kjærligheten i meg…ville få et uttrykk 🙂  Hva ønsker kjærligheten i deg…?

 

I dyp takknemlighet

V